Tweede Nieuwsbrief

Aan alle oud-leden en vrienden van de PPR 1968-1990.

Kom naar ‘De Meerpaal’ in Dronten op maandag 5 maart 2018

Ik hoop dat velen hun eigen oplossingen en wegen zullen vinden om de inhoud ook nu weer verder verspreid te krijgen, alleen als dat lukt krijgen veel oud-leden van de PPR een kans ook zich aan te melden voor ‘Dronten’ om daar weer eens oude vrienden en vriendinnen te ontmoeten.

Iedereen die zich meldt krijgt een vervolg e-mail. Zorg ervoor dat we ook iets te melden hebben!

INHOUD
In deze 2e rondzendbrief :
1. Dag, tijd, plaats, programma van het Reünie-congres van de PPR. De Bas-avond.
2. ZOEK, Namen van aangemelde oud-leden waarvan e-mail-adres onbekend is.
3. Historische informatie, affiches, artikelen, en anedotes en ander nieuws dat je kwijt wilt uit het verleden van de PPR.
Er zal voor gezorgd worden dat alles wat deze reünie betreft wordt toegevoegd aan het bestaande PPR-archief in het KDC-Katholiek Documentatiecentrum te Nijmegen.

1. Dag, tijd, plaats, programma van het Reünie-congres van de PPR
Datum: maandag 5 maart 2018, 13:00 uur tot 17:00 uur.
Plaats: het Binnenplein van ‘De Meerpaal’ in Dronten – waar ‘het begon’.
Zie voor info de Meerpaal: 
https://www.meerpaal.nl/
Programma:
We werken nog aan het programma van die middag.
Wie een programma-voorstel wil doen wordt verzocht dit te berichten aan Erik Jurgens, adres: pprreunie2018@outlook.com. Roefie Huetink heeft aangeboden er ‘op de piano te spelen’ zoals hij dat verwoordde. We vertonen een montage van historische PPR-foto’s, zie de openingsfoto hiervoor (stuur meer foto’s). We kijken terug en zullen ook vooruit kijken,

In elk geval zullen Bas de Gaay Fortman en Erik Jurgens spreken (maximale spreektijd per spreker is 10 minuten). Het gaat vooral om de persoonlijke ontmoetingen, daarom is het een reünie.

2. Zoek We vragen iedereen te zoeken naar mensen die geinteresseerd zijn in de reunie. Zoek hen op en geef hen het adres van de site. 

AanmeldenEenieder die reageert komt op onze e-mail-verzendlijst en kan zien wie er nog meer komt en wat we voorstellen te gaan doen. Dus komen er nog een of meer rondzendbrieven tussen nu en 5 maart 2018 (vergeet niet ook de €10 te storten op NL78 TRIO 0254 7821 32 tnv GroenLinks Lelystad A.H. de Vries ovv “aanmelding Reünie PPR”).

3. Historische informatie en foto’s
We willen tijdens de reünie in de Meerpaal graag een montage van foto’s projecteren uit het PPR-verleden. Stuur wat des PPR is en anderen kan interesseren!
Adres: 
pprreunie2018@outlook.com of aan zijn postadres Buitenplaats 49, 8212AB Lelystad.

Avond in Dronten met Bas de Gaay Fortman
Diezelfde maandag 5 maart (20:00 – 22:00 uur) organiseert GroenLinks Dronten – ook in ‘De Meerpaal’ – een bijeenkomst met Bas de Gaay Fortman over Grondwet en Lokaal Bestuur. Wie dat wil kan ‘doorstromen’ van de reünie-bijeenkomst naar deze politiek-inhoudelijke vorming. Tussendoor: je kunt goed eten in het Meerpaal-restaurant!

De keus voor de Meerpaal is een nostalgische, èn Dronten ligt mooi centraal in het land. Bereikbaarheid per stoptrein tussen Lelystad en Zwolle is goed. Parkeren bij de Meerpaal is ook goed mogelijk.

Inspiratie
Lees ter inspiratie (er is nog veel te doen) van Jan Juffermans: Een Eerlijk Aarde-aandeel is een mensenrecht, 
https://pala.be/nl/artikel/een-eerlijk-aarde-aandeel-een-mensenrecht

Historische informatie, affiches, artikelen, en anedotes en ander nieuws dat je kwijt wilt uit het verleden van de PPR. We ontvangen hert graag en plaatsen als we zeker weten dat het rechtenvrij is. 

 

Redactionele medewerking wordt gezocht.

Adresseer aan Michel van Hulten op pprreunie2018@outlook.com

 Redactioneel

wie mee wil werken met een bijdrage aan volgende rondzendbrieven wordt verzocht teksten of foto’s of links te sturen aan Michel van Hulten op adres: pprreunie2018@outlook.com

De volgende rondzendbrief komt op 22 januari 2018.

(en reserveer in je agenda maandag 5 maart 2018)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *